Inschrijven

INSCHRIJVING voor 2023 inmiddels GESLOTEN

Met de QR code of via deze link kan je je inschrijven. Er is geen inschrijving op de dag zelf.

Als je bij inschrijving een afstand niet kunt selecteren betekent het dat de limiet voor het aantal aanmeldingen voor deze afstand is bereikt. De 25km en 45km hebben een beperkt aantal plaatsen. Vaak komt er later wel weer wat plaats beschikbaar door annuleringen dus je kan je via het contactformulier op de wachtlijst laten plaatsen.

Je inschrijving controleren? Dat kan hier: controle

Je startnummer overdragen? Dat kan – t/m 14 januari 2023 – via de persoonlijke link die je in de email met je inschrijvingsbevestiging hebt ontvangen. Daar zijn geen kosten aan verbonden. 

Je inschrijving doorschuiven naar de Pieresnaai  Summer Beach Trail op 2/3 juni 2023?  Dat kan – t/m 14 januari 2023 – via het contactformulier op deze website. Kosten hiervoor bedragen €10 t/m de 45km en €25 voor de 66,6km. Dit omdat er inmiddels al zaken zijn ingekocht gebaseerd op je deelname in januari. 
Na 14 januari 2023 is doorschuiven of startnummer overdracht niet meer mogelijk.
Bij annulering of no-show door de deelnemer zal, ongeacht de reden, geen restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden. 

Wijzigingen die na 14 januari 2023 plaatsvinden gebeuren buiten medeweten en instemming van de organisatie. Voorbeelden zijn onderlinge startnummer overdracht of wijziging van afstand. Door een dergelijke wijziging is er geen sprake meer van een met de organisatie tot stand gekomen overeenkomst. In dat geval zal geen tijdsregistratie plaatsvinden.

 

Kijk ook naar het reglement, de voorwaarden en ons privacybeleid.