• 20 juli 2024 12:45

strand en duin loop IJmuiden aan Zee

Inschrijven

Via deze link kan je je inschrijven voor alle afstanden.

Er is geen inschrijving op de dag zelf. Omdat niet iedereen prijs stelt op een medaille kan deze los (tot 10 januari i.v.m. levertijd) worden bijbesteld.

Je inschrijving controleren? Dat kan hier: controle

Als je bij inschrijving een afstand niet kunt selecteren betekent het dat de limiet voor het aantal aanmeldingen voor deze afstand is bereikt. Alle afstanden hebben een beperkt aantal plaatsen, vooral de 25km is snel vol.

Startnummer vraag/aanbod/overdracht:

Is een afstand volgeboekt en ben jij op zoek naar een startbewijs? Of kan je zelf niet deelnemen en wil je jouw startbewijs graag doorverkopen? Plaats dan een bericht in onze Faceboekgroep: FB Pierewaai Trail 
Dat werkt goed, reden waarom wij zijn gestopt met het aanleggen van een wachtlijst. Via ons zijn in zo’n geval geen startbewijzen meer te krijgen of aan te bieden.

Je startnummer overdragen? Dat kan je zelf regelen (en dat kan t/m 20 januari 2025) via de persoonlijke link die je in de email met je inschrijvingsbevestiging hebt ontvangen. Daar zijn dan geen kosten aan verbonden.

Ook kan je daar kiezen voor een kortere afstand, indien beschikbaar, als je bijvoorbeeld weinig getraind hebt. Ook dan zijn er geen kosten aan verbonden. Switchen naar een langere afstand is niet mogelijk.

Bij annulering of no-show door de deelnemer zal, ongeacht de reden, geen restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden. 

Kijk ook naar het reglement, de voorwaarden en ons privacybeleid.